piatok 20. augusta 2010

Viac menej nechcený príchod

Aleluja, som späť... Počkať, veď vy vlastne ani neviete, kde som bol, že? Bol som v tábore. Teraz sa niektorý z vás možno zasmejú, no je mi to jedno. Tento tábor určený pre teenegerov bol vážne super a posledný deň som sa dokonca neubránil slzám. Bol to neskutočný útek od reality. Bez Facebooku, signálu a bulváru. Len s priateľmi a dobrou atmosférou. Večerné diskotéky, bláznivé súťaže, táborák pri padajúcich hviezdach a podobne. Toto všetko sa mi vážne veľmi páčilo, cítil som sa sám sebou. Neriešil som budúcnosť, nerobil si ťažkú hlavu z maličkostí a nepresedel celý deň v pyžame. Tak nejak som prešiel aj na iné životné hodnoty a zamyslel sa sám nad sebou. Teraz ma však čaká návrat do krutej reality a posledné prázdninové dni sa budem snažiť zažiť trošku akčnejšie, kedže celé leto bolo tak nejak na h*vno. Nechcem celý deň sedieť doma a na večer si len ísť na jedno latte. To proste nie je môj štýl. Chcem mať nabitý deň plný zábavy a slnka. Keď tak nad tým rozmýšľam, veľa času mi neostáva a tým pádom sa začínam tešiť skôr na tie školské dni. Tento rok nastupujem na konzervatórium a asi idem aj na internát. Zo začiatku som váhal, ale teraz naozaj viem, že sa chcem osamostatniť od rodičov a tak či tak s nimi poslednú dobu moc dobre nevychádzam. Som naozaj pripravený? To sa uvidí. 

"Oblečený v teplom šále a novom kabáte som sa po osvetlenej ulici veľkomesta vracal s kávou a knihami na internát." Dúfajme, že takto umelecky nabitú vetu tu budete onedlho môcť čítať.  ;D

7 komentárov:

  1. :DD
    směju se a víš proč.
    ale, myslím, že tyhle články by si měl dělat častěji. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. líbí se mi, že víš co chceš.;)
    I ten článek se mi líbí, má takovou hloubku.:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Přesně tento klid bez stresů jsem zažil teď v Rakousku. I když je fakt, že na táboře jsem během života nebyl kvůli mnoha osobním faktorům, tak vidím, že ty sis ho užil.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. moc krásný článek a moc krásný blog :P "Oblečený v teplom šále a novom kabáte som sa po osvetlenej ulici veľkomesta vracal s kávou a knihami na internát." ... dokonalé :D ... :)
    Nina ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já půjdu letos asi taky na kolej nebo privát, ale mě se naopak vůbec nechce nijak od rodiny osamostatnit.. :( Nu což.. Ať ti ten tvůj sen s osvětlenou ulicí, kávou a kihama vyjde :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. v tábore bolo fakt super :) ideš aj budúci rok? a inak maš najlepšie a najzaujímavejšie články aké som kedy čítala ;) dúfam, že sa ti bude dariť

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Som rada, že sa ti páčilo, mne sa tiež páčilo. Jeden z najlepších táborov, čo som odanimátorčila :D
    Si výnimočný chalan, na to nezabúdaj, budem ti držať palce, nech sa ti všetko vydarí :)

    OdpovedaťOdstrániť