utorok 3. augusta 2010

(Wo)man

Určite každý správny fashionista vie, kto zaviedol mužské prvky do ženského šatníka. Nebol to nikto iný, ako vtedy evolučná Coco Chanel. Už ju nebavilo pozerať sa na to, ako si muži doprajú pohodlie a mala plné zuby večne svetlých farieb. Ako jediná nazbierala odvahu a nebála sa názoru iných.



Táto móda sa ženám očividne zapáčila a to, že aj krehké pohlavie nosí nohavice, košeľu, či sako pretrváva dodnes. No povedzte, vedeli by ste si predstaviť, že svoje obľúbené jeansy nahradíte dlhou sukňou? Určite NIE.


Nebojte sa ani vy do svojich outfitov zapojiť trochu mužskosti. Skúste skombinovať volánikové sako s krátkymi šortkami a lodičkami. Určite budete mať úspech. A čo takto väčšia riflová košeľa, ktorú obohatíte country opaskom a kabelkou? Nebojte sa experimentovať, hľadajte svoj štýl.




Na záver by som ešte rád podotkol, aby ženy týmto spôsobom nestratili svoju ženskosť a jemnosť, pretože to nás chlapov na nich upúta ako prvé.

6 komentárov:

  1. Pacia sa mi muzske prvky v zenskej mode, ale nie kazdej zene sa to hodi.. Mne sa z muzskej mody nehodi skoro nic.. a to naozaj. BTW prajem vela stastia s novym zaciatkom

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Když si ho lupuje Foly, tak myslím, že by na slovensku měl být také :)

    Ráda kombinuju ženské prvky s můžskými :) u mě vede boyfriend jeans a nějaký uplý volánkový topík..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. the last pic is cool. the way i would dress myself :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Miluji 3fotku, mám ji na zdi a kochám se jí celé dny a noci!
    Je to perfektně napsane!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádherný článek :)
    Mám moc ráda mužské prvky v ženské módě, ale občas, čeho je moc, toho je příliš.. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nejradši bych neustále vypadala jako Annie Hall a nebo nosila jen košile a čínské kalhoty. Žena může být tak sexy, když má mužský styl;)

    OdpovedaťOdstrániť