piatok 29. októbra 2010

Móda je umenie, krátky post na zamyslenie

Za posledných pár týždňov som úplne zmenil svoj pohľad na určité veci. A to nanešťastie vďaka škole, pri ktorej som sa sústredil len na umenie a módu som nechal niekde za vodou.  Myslel som si, že móda a umenie sú od sebe ďaleko vzdialené, no opak je pravdou. Dovolil by som si  povedať, že móda je dokonca istý druh umenia.  Netreba ju vnímať, len ako jednu veľkú komerčnosť. Radšej po nej bažme cíťme u a radujme sa z nej. Všade kam sa len pozrieme nachádzame inšpiráciu pre módu, len si treba otvoriť oči a nehľadať ju len v novom čísle Vogue. Presne tento fakt som si neuvedomoval a to bola chyba, ktorú musím čím skôr napraviť a svoje kreatívne srdce nechať opäť biť. Dúfajme, že mojím poznaním sa znovu rozbehne aj tento blog. Tak a teraz si idem urobiť silnú kávu, pustiť jazz a pozrieť si dáky pekný editoriál. Prajem krásny jesenný deň.


P.S.: Chcete vedieť, čo inšpiruje mňa? Onedlho sa to dozviete. 

8 komentárov:

  1. milujem modu! kuk na moj blog? :)

    lesimple.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Great pictures! Nice blog, hope you'll become a follower of my blog too?
    xoxo

    http://theonlyfashionprincess.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podla mna je moda tiez ako umenie, jedno s druhym strasne suvisia a doplnaju sa.
    No som zvedava co ta inspriuje:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. podľa mňa ťa inšpiruje káva :) ináč skvelý článok, móda je dosť náročné umenie... potvrdzujú to aj ľudia, ktorí nám každodenne naše umenie hyzdia svojimi strašnými outfitmi... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kedze som studovala na umeleckej skole medzi umeleckymi predmetmi aj modny dizajn, nikdy som modu ako nic ine nez umenie nevnimala. Ale som rada, ze konecne opat niekto v mode objavil hlbsi rozmer, ako len rozmer hlbky penazenky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. kávu, jazz aj editoriál schvaľujeme. Obrázok zaujal. Sme zvedavé.
    Duo svojských.(blogspot.com)

    OdpovedaťOdstrániť